Despre B&D Tractari Auto Bucuresti

 • tractari bucuresti, tractari auto bucuresti, tractari auto

  Tractari Auto Bucuresti

  B&D Tractari Auto este o companie specializata in tractari auto si transport auto.
     Firma noastra este infiintata in anul 2005. Nu suntem printre primele firme de tractari auto din Bucuresti, dar calitatea serviciilor noastre si personalul calificat care va sta la dispozitie non stop ne recomanda “probabil ca cei mai buni in tractari”.
      B&D Tractari Auto activeaza in Bucuresti in tara si U.E . Avem o bogata experineta in tractari auto si transport auto pentru autoturisme, autoutilitare, jeep-uri, utilaje, motociclete chair si limuzuine.
     Efectuam tractari auto, tractari jeep-uri, tractari autoutilitare gama mica, medie si mare, tractari motociclete, scutere si atv, dar si transport auto sau transport utilaje cu platforme auto si remorci specilaizate.
     Asiguram si loc de depozitare a autoturismelor tractate sau transportate in loc pazit. Avem ca parteneri si service-uri auto care va pot remedia defectiunile mecanice in cel mai scurt timp posibil.
     Dispunem si de service auto cu decontare directa in cazul autoturismelor avariate.
     Putem face transport auto simultan de 2 sau 3 pozitii. Dispunem si de trailer auto de 8 pozitii. Totodata dorim sa va aducem la cunostiinta ca avem parteneri si colaboratori in aproape toate judetele tarii si in principalele orase.

      Avem si un moto al firmei : “ Probleme? Le tragem noi!!"